Overgangsweekend 2019

13/09/2019 - 19:00 tot 14/09/2019 - 19:00
Jin

Dag beste Kapoenen, Welpen, Wolven, Jong-Givers, Givers en Jin

Het schooljaar gaat binnenkort alweer van start, dus de scouts kan niet achter blijven! De scouts start naar jaarlijkse gewoonte met een heus overgangsweekend. Dit supercool weekend gaat door van vrijdag 13 september tot zaterdag 14 september 2019.

Wie? Wat? Waar? Hoe? Hoelaat?

We verwachten jullie vrijdag allemaal om 19u in uniform aan het scoutslokaalVroeger komen heeft geen zin! De leiding begeleidt de kinderen naar de tent en helpt ze met het installeren van hun bedjes.

Het overgangsweekend wordt zaterdagavond om 18u naar jaarlijkse gewoonte afgesloten met een toneeltje en een eindformatie om 19u

Na de eindformatie kunnen er emblemen, dassen, kentekens en truien aangekocht worden. Er kan ook een drankje worden gekocht om onze kas een beetje te spijzen!

Ik ga op weekend met de scouts en ik neem mee ...
☼ Uniform en/of das
☼ Eetgerief: bord/gamel + beker
☼ Wasgerief
☼ Oude kledij en reserve kledij: zeker voor leden die hun overgang moeten doen!
☼ Een regenjas (die we hopelijk niet nodig zullen hebben)

☼ Slaapgerief:

• Matje of luchtmatras (liefste geen al te grote)

• Kapoentjes mogen nog een veldbed meenemen, de anderen niet!

• Slaapzak

• Knuffelbeer

☼ Geen gsm en snoep

Wat kost me dit?!
Overgangsweekend: €12,-

Rekeningnummer: BE57 1030 1296 5635 (naam lid + tak +overgang)

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan je steeds mailen naar scoutsthomas@outlook.com, bellen naar 0473 21 82 58 (Flore) of bellen naar 0472 29 52 55 (Quinten)

Wij hebben er alvast kei veel zin in! Tot dan!

Julie, Loeka, Jonas, Mare, Paulien, Victor, Femke, Rita, Liam, Quinten, Flore, Lauren, Elise, Sam, Wouter, Tibo, Ruben, Benjamin, Robbe, Robin, Nikias, Vincent, Stef en Sofie