Activiteiten scouts Thomas on hold

Beste ouders, liefste scouties

Helaas mailen wij jullie in verband met minder leuk nieuws. Zoals de overheid gisterenavond al sterk liet blijken, wint het coronavirus opnieuw aan kracht. Hoewel er voorlopig nog geen verdere maatregelen zijn voor het jeugdwerk, voelen wij als scouts ook dat het virus steeds dichter komt. Zo kregen we al telefoons van het Corona Tracing Center over mogelijke besmettingen en werden er al  coronatests bij zowel leden als leiding afgenomen. Gelukkig bleken die testen steeds negatief en hebben we dus (nog) geen coronagevallen in onze scouts. We beseffen echter dat daar allicht snel verandering in komt als we niets ondernemen. Bovendien zijn we ondertussen met zo’n groot aantal dat we dat risico nu even niet willen nemen. Daarom hebben wij besloten om de activiteiten even ‘on hold’ te zetten. De activiteiten van morgen zullen dus niet doorgaan en dat voor alle takken.

Wij evalueren wekelijks hoe het virus zich ontwikkelt en houden jullie op de hoogte van onze verdere plannen. Wij communiceren hierover via mail, Whatsapp, de website en onze Facebookpagina. Houd deze kanalen dus zeker in de gaten!

Omdat we jullie niet in de steek willen laten, denken wij intussen na over digitale alternatieven. Daar zal over worden gecommuniceerd door de verantwoordelijke tak.

Onze excuses dat wij hier niet vroeger over konden communiceren. Samenkomen en deze harde beslissing maken was voor geen van ons gemakkelijk. Hopelijk kunnen wij hiervoor op jullie begrip rekenen.

Voor verdere vragen kunnen jullie steeds terecht bij groepsleiding Quinten en Flore of de takleiding.

We gaan elkaar niet loslaten! Jullie horen snel van ons.

Stevige linkerelleboog

De leiding van scouts Thomas