Betalingen

Betalingen en transacties

Alle gelden van lidgeld, kampgelden, centjes voor weekenden, etc. worden steeds overgeschreven, tenzijn anders vermeld op de uitnodiging/maandbrief. Een overschrijving heeft als voordeel dat een transparante betaling kan plaatsvinden waarbij beide partijen in het bezit zijn van betalingsbewijs. Dit zorgt ook voor een snellere en veiligere afhandeling van ledendossiers.

Rekeningnummer: BE57 1030 1296 5635
BIC: NICA BE BB
Bank: Crelan

Een groot deel van de verwerking is gekoppeld aan onze GroepsAdministratie (tool om het ledendossier te beheren) en een boekhoudingsysteem. Gelieve dus rekening te houden met volgende instructies:

• Voer voor elke lid een aparte betaling uit. Combineer dus nooit betalingen van meer dan één kind.
  • Als mededeling volg je het volgende model: voornaam lid – achternaam lid – Tak – reden van overschrijving.

Voor het lidgeld van Jacky Lafon wordt dit:
    Jacky – Lafon – Jong-Givers – lidgeld

Bekijk hier hoe je een deel van het lid -en kampgeld kan terugvorderen van het ziekenfonds.

Bedankt voor uw begrip!

Tibo en Wouter